//
citești...
Reforma Bisericii

Antidotul Potrivit Partea 2


 

Pavel ne spune in Efeseni 4:27, „si nu dati prilej (sansa, ocazie)diavolului.”

Ne spune asta, dupa ce ne spune, sa ne imbracam cu omul cel nou deabracandu.ne de cel vechi nemai traind in felul lumii, etc. etc…fiind buni unii cu altii, sa nu mai asa si asa…. dar cumva incheie spunand: SI nu dati prilej diavolului… Ca si cum toate astealalte nu sunt suficiente; ca si cum, dupa ce facei toate astea, inchide usa ermetic celui rau si nu i da nici o sansa….

Am vazut asta in jocuri sportive, in tenis de exemplu, unde unul pare ca e pe val si conduce la seturi, conduce la ghemuri in setul de fata, si il bate ghem dupa ghem si nu cedeaza nici macar un punct, joaca toate mingile ca si cum nu ar fi in asa mare avantaj. Si de multe ori ma intrebam si chiar ziceam in minta mea: „las.o un pic mai moale (mai lasa cate o minge/punct, un ghem, etc) ca oricum il bati pe asta”, dar am observat de atatea ori ca daca o lasa mai moale si ii da o sansa cat de mica, se poate intoarce jocul si chiar sa piarda cel in avantaj–am vazut nu o data cum la jocuri de mare slem, unul conduce cu 2-0 la seturi si e 5-2 in setul 3, dar pierde un singur punct de unde adversarul prinde iar curaj, putere si inspiratie si se intoarce meciul si in loc sa castigi in 3 seturi, castigi in 4 sau 5, iar uneori chiar pierzi meciul. Si, totate astea, pt ca ai dat prilej diavolului–ai lasat un pic garda jos, ai crezut ca iti poti permite unele lucruri pt ai asa mare avantaj si esti pe val. Gresit!
Sa nu.i dam nici un prilej.

See More

Despre Val

Sunt interesat de a trezi lumea crestina la o intelegere biblica a mersului Bisericii (si nu numai) asa cum a fost intentionata de Dumnezeu. Biserica, cel putin in lumea libera, trece printr-o criza de identitate cautandu-si implinirea mai mult in lucrurile exterioare si de imagine… Cu disperare avem nevoie de Reforma, dar mai intai avem nevoie de Trezire….Dumnezeu sa ne aduca inapoi la credinta dintai, unde Cristos este Centrul, Pocainta este Mesajul, viata sfanta este preocuparea crestinului, iar Venirea Domnului in Imparatia Sa este Scopul nostru final… O Biserica care arde in iubire pt Acela (Isus Cristos) cu care a fost logodita. Sa ne ajute Dumnezeu! Amin!

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Arhive

aprilie 2017
L M M J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 26 de urmăritori

%d blogeri au apreciat: